Veelgestelde vragen

Als je een vraag hebt over KVM Deals, vind je wellicht het juiste antwoord in de onderstaande vragen. Staat je vraag hier niet bij? Lees ook onze Algemene voorwaarden en aarzel niet om contact met ons op te nemen via de rubriek Contact.

KVM Deals is een platform dat ontwikkeld is en beheerd wordt door Touch Consumer Promotions Belux B.V.B.A, dit is een samenwerkingspartner van KVM Deals.

Met de unieke code die je van KVM Deals ontvangt kan je jezelf registreren en een account aanmaken bij KVM Deals. Je kan hier kortingen krijgen die oplopen tot 70% op de geselecteerde aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn enkel te vinden en aan te schaffen bij KVM Deals.

De geldigheid van je KVM Deals code is zichtbaar in uw aanlogvakje en je profiel-pagina.

De e-tickets of producten die je bestelt via KVM Deals staan niet op naam. Je kan dus met meerdere personen gebruik maken van de aanbiedingen op het platform.

Je kan in totaal 8 kaarten per order, per arrangement bestellen.

Als je een foutmelding krijgt, neem dan contact op met de klantenservice van KVM Deals.

Je kan de bestelling betalen met iDEAL, Bancontact en creditcard (VISA en MasterCard).

Je vindt de levertijd en wijze van levering in de omschrijving van de aanbiedingen. Heb je een bestelling geplaatst maar de e-tickets nog niet ontvangen? Raadpleeg dan eerst de ‘spambox’ of ongewenste e-mail van je e-mail programma, wellicht zijn de e-tickets daarin terecht gekomen. Is dat niet het geval? Neem dan contact op met de klantenservice van KVM Deals.

Je ontvangt na het plaatsen van de bestelling binnen enkele minuten een betalingsbevestiging.

Let op: in veel gevallen dien je het e-ticket uit te printen en geldt deze direct als toegangsbewijs. Dit is niet in alle gevallen zo. Lees daarom goed de instructie die vermeld wordt in de omschrijving van de aanbieding en op het e-ticket zelf.

Helaas is het niet mogelijk om reeds aangekochte e-tickets te wijzigen.

Indien een voorstelling waarvoor je e-tickets hebt aangeschaft, wordt geannuleerd, zullen wij per e-mail of telefonisch contact met je opnemen om te zoeken naar een alternatieve oplossing. Indien er geen gelijkwaardige oplossing geboden kan worden, ontvang je het aankoopbedrag van deze e-tickets retour.

Ja, de gegevens worden vertrouwelijk behandeld zoals je kunt lezen in onze privacybeleid.