Actievoorwaarden

1. Het aanmaken van een account op KVM Deals geeft je toegang tot kortingen oplopend tot maximaal 70% op dagjes uit of de leukste deals voor thuis, smaak en gezondheid. 

2. KVM Deals is te gebruiken t/m 30 juni 2022.

3. Jouw KVM Deals account is uitsluitend te gebruiken voor aanbiedingen op de website kvmdeals.be

4. De aanbiedingen op KVM Deals zijn niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen van andere aanbieders voor pretparken, dierentuinen, theater, wellness centra en restaurant, en is geldig op basis van beschikbaarheid. OP = OP.

5. De genoemde ticketprijzen zijn inclusief BTW.

6. Aangekochte tickets via KVM Deals kunnen niet worden gewijzigd, zoals bijvoorbeeld de datum op het ticket.

7. Aangekochte tickets via KVM Deals mogen niet aan derden worden doorverkocht dan wel op een andere manier op commerciële wijze direct of indirect aan derden worden verstrekt.

8. Voor informatie over de levertijd van tickets dient de deelnemer de desbetreffende aanbieding raad te plegen.

9. Aanbiedingen die worden getoond op KVM Deals behouden zich het recht bepaalde dagen uit te sluiten van beschikbaarheid.

10. Bij het redelijk vermoeden van fraude of misbruik hebben de organisator, zijn agenten en distributeurs het recht aangekochte tickets in te trekken of te blokkeren.

11. Er is geen compensatie van toepassing op verloren, gestolen of beschadigde KVM Deals codes en/of tickets.

12. Door het gebruik van KVM Deals ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

13. Organisator van de actie: Touch Consumer Promotions Belux, Buro and Design Center, Esplanade 1, bus 32 – office 622, 1020 Brussel, BE. BTW: BE 0700.431.555.